Alles in 1 pakketten

Alles in 1 pakket

Alles in 1 ZiggoEen alles in 1 pakket is een pakket bestaande uit een abonnement voor internet, interactieve tv en bellen. De laatste jaren bieden veel providers deze pakketten aan om klanten aan zich te binden, omdat de concurrentie binnen de markt heftig toeneemt. Dit is zeer voordelig voor de consument. Op een alles in een pakket bespaart u tot wel 30% op uw maandelijkse kosten.
Alles in 1 pakket voordelen

Juist omdat de concurrentie zo toeneemt en er alles in 1 pakketten worden aangeboden omdat de providers graag klanten willen hebben, is de prijs zeer laag. Ter vergelijking: de drie abonnementen los van elkaar kosten u zo’n 90 to 100 euro per maand, terwijl als u een alles in 1 pakket neemt u ongeveer de helft kwijt bent per maand. Dat scheelt over jaar dus enorm veel geld. Het geld dat u moet betalen krijgt u elke maand gepresenteerd op één rekening, omdat u de drie abonnementen bij dezelfde provider heeft. Dit geeft gelijk een duidelijk overzicht en zo hoeft u niet ingewikkeld te gaan rekenen.

Aan een alles in een pakket zitten vaak leuke acties verbonden zoals een gratis tijdschrift of korting op bepaalde producten, zoals Film 1, HBO of Netflix. Indien u vragen of klachten hebt, is het handig dat u bij één provider zit, omdat u deze in één keer kunt stellen als u iemand van dit bedrijf aan de lijn heeft. U hoeft niet drie verschillende providers te bellen. Als u wilt overstappen naar een alles in een pakket hoeft u geen moeite te doen. Uw nieuwe provider zorgt namelijk dat uw oude abonnementen worden opgezegd. Verder hoeft u zelf geen weet te hebben van technische dingen, alles wordt namelijk gratis netjes bij u thuis geïnstalleerd door gespecialiseerde monteurs.

Kortom, er zijn enorm veel voordelen aan het hebben van een alles in 1 pakket. Het is goed voor de portemonnee en het is veel handiger. Bovendien hoeft u zelf nergens kennis van te hebben. Er zijn nog veel meer voordelen aan alles in 1 pakketten, teveel om op te noemen.