Bespaar op je alles-in-1 pakket

0

Vergelijk en bespaar tot wel € 200,- per jaar

Recentelijk is Allesinvergelijk.nl volledig vernieuwd zodat jij makkelijk alles-in-1 pakketten kan vergelijken. Je vult simpelweg je postcode en huisnummer in en je kunt direct beginnen met het vergelijken van de mogelijkheden in jouw buurt.

Met vergelijken kun je tot wel € 200,- per jaar besparen. Het bedrag dat je kunt besparen hangt natuurlijk af van bij welke provider je nu zit en wat de eisen zijn die je stelt aan het pakket. Betaal je nu voor glasvezel internet en gebruik je internet alleen om te browsen en wat mails te versturen, dan kun je prima af met een goedkoper internet abonnement als onderdeel van je alles-in-1 pakket.

Goedkoop internet only abonnement

De combinatie Internet en TV wordt het meest gekozen als pakket. Voor vast bellen wordt steeds minder vaak gekozen. Ook TV wordt soms weggelaten. Er zijn namelijk genoeg andere manieren om leuke films en series te kijken met bijvoorbeeld Netflix, Videoland en andere streamingsdiensten. Alleen hier heb je natuurlijk wel een internet abonnement nodig. Door TV en vast bellen weg te laten en enkel een internet abonnement te nemen kun je aardig wat besparen.

Om het vergelijken van internet abonnementen makkelijk te maken hebben we de providers met goedkoop internet voor je op een rijtje gezet.

Combineer Alles-in-1 met Mobiel en bespaar

Wil je nog meer extra’s en of korting? Bekijk dan of je bij de provider waar je nu een mobiel abonnement hebt een alles-in-1 pakket kan afsluiten. En check of dat je voordeel oplevert. Door alles-in-1 met mobiel te combineren krijg je soms gratis extra TV-zenders, een maandelijkse korting of een verdubbeling van je mobiele data. Vergelijk dus snel de mogelijkheden en bespaar meer door alles onder te brengen bij 1 provider.

Share.

About Author

Leave A Reply