De nieuwste films en series bij KPN

0

De nieuwste films en series, KPN sluit je aan

Netflix heeft de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt en het hart van de Nederlandse kijkers verovert. Films huren en Dvd’s kopen zijn niet meer nodig, want via Netflix heb je alle films en series op een rijtje, gewoon vanuit je luie stoel.

Dat bedrijven overeenkomsten zoeken met deze organisatie is daarom niet zo gek. Ook een van onze grootste telecombedrijven heeft het voor elkaar en komt met een nieuwe aanvulling op interactieve tv van KPN.

Méér TV

Vanaf eind oktober krijgt KPN extra programma’s op zijn interactieve tv. Een van deze programma’s is dus Netflix. Omdat KPN het project is fases wil gaan uitvoeren, beginnen ze met 20.000 abonnees die toegang krijgen tot de programma’s. De klanten van KPN kunnen met hun Netflix-account inloggen op de tv om direct toegang te krijgen tot heel veel films en series uit allerlei genres.

Ook klanten Telfort en XS4ALL, dochterbedrijven van KPN, zullen uiteindelijk de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van deze functies. Het aanbod van Netflix door KNP is onderdeel van Méér TV, een project waarmee KPN de kijker veel meer wil laten doen dan alleen tv-kijken. Naast Netflix is zijn programma’s als Nu.nl, YouTube en Buienradar onderdeel van dit project.

Méér TV zal bij het alles-in-1 pakket inbegrepen zitten en is dus gratis te gebruiken voor de klanten die hierop geabonneerd zijn. Ook bij XS4ALL en Telfort zal dit alles-in-1 pakket, in fases, worden geïntroduceerd bij hun klanten.

Geen gratis abonnement

Voor het gebruiken van Netflix via de interactieve tv van KPN heb je als klant echter wel een apart Netflix-account nodig. Lezers die in groot enthousiasme dachten dat ze een gratis Netflix-account konden bemachtigen, hebben het dus mis.

Vanaf 7,99 euro per maand heb je echter al een abonnement op het videoplatform en is het enige wat je hoeft te doen nog deze koppelen aan je interactieve tv van KPN. KPN is dus alleen een hulpmiddel om heel gemakkelijk te kunnen ‘netflixen’via je tv. Dit is echter een groot voordeel en met een alles-in-1 pakket van KPN plus een voordelig Netflix-account heb je dit zo voor elkaar.

Share.

About Author

Leave A Reply