Een nieuw internet en tv abonnement afsluiten bij vergelijkenkies.com

0

Wil je en los internet en tv abonnement zonder vaste telefoon? Neem dan eens een kijkje op vergelijkenkies.com, daar vind je een handig overzicht met alle opties. Daar vind je alle aanbieders onder een dak in een transparant overzicht. Je ziet in een oogopslag wat je per maand kwijt zou zijn en wat je er voor terug krijgt. Door een internet en tv abonnement de combineren ben je goedkoper uit dan wanneer je twee aparte abonnementen neemt. De pakketten worden gesorteerd op de laagste maandprijs van laag naar hoog. Zo kun jij de beste keuze maken wat bij jouw situatie past.

Alleen een internet abonnement

Je kunt ook kiezen voor alleen een internetabonnement. Tegenwoordig kijken mensen namelijk steeds minder tv. Dit komt onder andere door de vele en lange reclameblokken en doordat het aanbod op internet steeds groter wordt. Zo kun je bijna alle programma’s terug kijken wanneer jou dat uitkomt. Ook kun je een goedkoop netflix abonnement afsluiten voor de leukste serie’s en films. Deze kun je dan heerlijk zonder reclame bekijken én zo veel afleveringen kijken tot je er geen zin meer in hebt. Je hoeft dus niet een hele week te wachten op een nieuwe aflevering en dat is ook wel eens fijn. Het grote voordeel is dat alleen een internet abonnement ook erg goedkoop is. Dus dan heb je weer wat budget over om een netflix abonnement af te sluiten!

Je kunt ook kiezen voor een alles-in-1 abonnement

Je kunt ook kiezen voor een abonnement met internet, tv én telefonie. Deze abonnement zijn een stuk goedkoper dan een aantal jaar geleden. Je kunt een tv signaal op verschillende manieren ontvangen: via de kabel, via glasvezel of dsl. Een combinatiepakket is veel goedkoper dan losse abonnementen bij verschillende providers. Een ander voordeel is dat je een aanspreekpunt hebt in plaats van drie.

Tegenwoordig heb je ook verschillende aanbieders die er ook nog mobiele abonnementen bij verkopen. Dan breng je dus ook je mobiele abonnement onder bij al je andere abonnementen. Hoe meer abonnementen je afsluit bij een provider, hoe goedkoper het wordt. Je kunt er dus een groot voordeel bij hebben om alles bij een provider onder te brengen voor extra korting en andere acties zoals extra gratis tv zenders, bijvoorbeeld film 1 of een sportzender. Wanneer je kies om internet, tv, vaste telefoon en mobiele telefoon te combineren noemen ze dit ook wel een quad play abonnement. Voor een quad play abonnement zijn er een aantal aanbieders, maar nog niet zo veel. Je kunt ze dus eenvoudig zelf vergelijken.

Share.

About Author

Leave A Reply