Is vaste telefonie nog wel van deze tijd?

0

Is vaste telefonie nog wel van deze tijd?

Waar een vaste telefoonlijn in het verleden onmisbaar was, is dat tegenwoordig al lang niet meer het geval. Steeds meer consumenten besluiten de vaste telefoonlijn achterwege te laten en enkel nog een mobiele telefoon te gebruiken. Niet voor niets bieden steeds meer telecomproviders alles-in-1 pakketten aan zonder vaste telefonie, maar met een mobiel abonnement.

Ook het aantal verkochte vaste telefoons is in de afgelopen jaren sterk afgenomen, door de groeiende populariteit van mobiele telefoons. Niet alleen zijn de mogelijkheden van een mobiele telefoon veel groter, ook is een vaste telefoon overbodig geworden door de komst van mobiele telefoons.

Steeds gunstigere tarieven voor mobiele telefonie

In de afgelopen jaren zijn niet alleen de mobiele telefoons een stuk aantrekkelijker en beter geworden, ook de prijzen voor mobiele telefonie zijn inmiddels sterk gedaald. Waar het vroeger nog erg veel geld kostte om te kunnen bellen, sms’en en internetten, is dat tegenwoordig al lang niet meer het geval.

Met de introductie van sim only bundels is het zelfs niet langer noodzakelijk om een duur mobiel abonnement met toestel te verlengen aan het einde van een contractperiode. U kunt uw huidige toestel behouden en deze combineren met een veel goedkoper sim only abonnement. Zo houdt u maandelijks veel geld over!

Bellen via apps op uw mobiele telefoon

Naast het feit dat mobiel internetten, bellen en sms’en steeds goedkoper geworden is, zijn de mogelijkheden van mobiele telefoons flink toegenomen. Zo is het tegenwoordig mogelijk om met vrienden en familie te bellen via verschillende apps. Denk aan Whatsapp, Facebook Messenger en Skype. Let wel, degene met wie u wenst te bellen moet vanzelfsprekend ook over de app waarmee u belt beschikken.

Tip: kies voor een sim only bundel met voldoende mobiele data! Juist vanwege het feit er steeds meer mogelijk is met mobiele data, is het belangrijk om voldoende mobiel internet in uw bundel op te nemen.

Bron: vergelijk-simonly.com

Share.

About Author

Leave A Reply