Meest gekozen abonnement bij een nieuw toestel

2

Meest gekozen abonnement bij een nieuw toestel

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe mobiele telefoon te bestellen? Bij het bestellen van een toestel heb je de keuze uit een los toestel, een mobiel abonnement met toestel en een sim only bundel. Wanneer je momenteel een nog goed werkend toestel hebt, is het raadzaam om voor een sim only bundel te kiezen. Bij een sim only bundel betaal je alleen voor het gebruik van je mobiele telefoon. Het is immers zonde als je een nieuw toestel met veel hogere maandlasten koopt, terwijl je huidige toestel nog goed werkt. Je kunt er ook voor kiezen om je huidige toestel in te ruilen, waarmee je korting krijgt bij de aanschaf van een nieuw toestel.

Een iPhone abonnement afsluiten

Al jaren behoort de iPhone tot een van de meest geliefde mobiele telefoons, naast de modellen van Samsung en HTC. De iPhone 8 moet nog geïntroduceerd worden, maar de kans is aannemelijk dat dit model eind 2017 op de markt gebracht wordt door Apple. Met de iPhone 8 worden vaak verschillende iPhone abonnementen aangeboden. Wanneer het toestel net geïntroduceerd is zijn dit vaak dure abonnementen. Anderzijds zijn de mogelijkheden van deze iPhone abonnementen ook erg uitgebreid. Denk aan een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes, een groot aantal MB’s aan mobiele data, enzovoorts.

Abonnementen met veel mobiele data

Bij een smartphone is het raadzaam om voor een abonnement met veel mobiele data te kiezen. Op deze manier voorkom je een hoge telefoonrekening! De kosten kunnen hoog oplopen als je mobiele data buiten je bundel verbruikt. Daarbij is het tegenwoordig mogelijk om met je mobiele data te telefoonneren. Denk aan het gebruik van Whatsapp, Facebook Messenger of Skype. Naast deze apps zijn er verschillende andere apps die belminuten en sms’jes overbodig hebben gemaakt.

 

Share.

About Author

2 reacties

Leave A Reply