Waarom een alles in 1 pakket?

0

Waarom een alles in 1 pakket?

De afgelopen jaren heeft een nieuw fenomeen haar intreden gedaan in de wereld van de telefonie, internet en televisie. Het is namelijk mogelijk sinds een aantal jaren om een alles in een pakket af te sluiten. Waarom een alles in 1 pakket? Dat vragen veel mensen zich af. Wanneer u een alles in een pakket afsluit betekent dat, dat u uw telefoon-, internet- en televisieabonnement bij één en dezelfde provider afsluit tegen, over het algemeen, een lagere prijs.

Er komen de laatste tijd steeds meer nieuwe aanbieders op deze markten, waardoor de verschillende aanbieders graag zoveel mogelijk klanten aan zich willen binden. Dit doen zij door, als de klant bij hen een alles in een pakket afsluit, een veel lagere prijs te vragen dan als de klant bij drie verschillende providers haar verschillende abonnementen zou afsluiten. Het is dus zeker aan te raden om een alles in een pakket te nemen, want door de toenemende concurrentie blijven de prijzen van de abonnementen laag (indien u een alles in een pakket neemt). Zo hebt u dus een stuk minder kosten dan als u de abonnementen apart zou afsluiten bij verschillende aanbieders.

Dus, waarom een alles in 1 pakket? U houd aan het einde van de maand flink wat geld over, wat we allemaal in de huidige tijden van economische crisis goed kunnen gebruiken.

Geld besparen op een alles in 1

Als u deze abonnementen namelijk los besteld, bent u vaak zo’n 90 á 100 euro kwijt per maand! In deze tijden is dat natuurlijk veel geld voor alleen het kunnen gebruiken van internet, telefoon en televisie. Een alles in een pakket bespaart u echt zo’n 50 á 60 euro per maand. Ze zijn over het algemeen namelijk te verkrijgen voor zo’n 40 tot 50 euro per maand. Als u verder doorrekent, vindt u dat u met het afsluiten van een alles in een pakket ongeveer 600 euro kunt besparen per jaar. Van dat geld kunt u bijvoorbeeld een keer op vakantie met uw partner of een PlayStation kopen voor uw kinderen of uzelf. We kunnen dus wel stellen dat een alles in een pakket zeer voordelig is. Er zijn naast het financiële voordeel echter nog veel meer voordelen aan een alles in een pakket.

Share.

About Author

Comments are closed.